Sluiten

Gedimat Bouwgroep - Afd. Remysen

  • Slagmolenstraat 56
  • 2300 Turnhout
  • Tel.: 014 41 37 91
  • Fax: 014 43 80 12
  • Facebook
  • YouTube

Openingsuren

MAGAZIJN & BUREAU

  • ma tot vr06u00 - 18u00doorlopend open
  • zaterdag08u00 - 12u00

SHOWROOM & TOONPARK

  • ma tot vr08u30 - 12u0013u00 - 18u00
  • zaterdag08u30 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

Algemene info

De Bouwgroep heeft een stevige reputatie opgebouwd in de bouwwereld. Gestart in 1965, met de manuele fabricatie van eenvoudige betonelementen door 2 personen, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een firma met 3 filialen en 30 medewerkers. (BTW BE0412.809.531)

De onderneming is een betrouwbare partner voor de distributie van alle bouwmaterialen, waaronder ook keramische tegels en natuursteen en de plaatsing ervan. De filosofie van het bedrijf steunt op het concept dat alles mogelijk is en de Bouwgroep overtuigt haar klanten niet met woorden, wel met daden.

Om elke klant tevreden te stellen, staat een hele ploeg van enthousiaste medewerkers klaar. Deze site is daarom een goede gelegenheid om hen te danken voor hun jarenlange loyaliteit en inzet.

Bouwgroep -Van Helmont is tevens lid van de Gedimat Groep. Deze groepering van zelfstandige handelaars in bouwmaterialen — met leden verspreid over gans België — streeft naar samenwerking op het vlak van aankoop, marketing en publiciteit.

Walter Deburchgrave Bedrijfsleider

Bedrijfsstructuur

De 28 medewerkers, verdeeld over de 3 vestigingen, worden met soepele hand geleid door Walter Deburchgrave vanuit Turnhout. Hij coördineert de werkzaamheden en overlegt dagelijks met de 3 verantwoordelijken van de filialen.

Hoofdactiviteit

De Bouwgroep is gespecialiseerd in de levering van alle bouwmaterialen (uitgezonderd hout), die nodig zijn om het bouwproces van de fundering tot het dak uit te voeren. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over een groot deel van het bestratingsmateriaal voor de particuliere markt.

Klanten

De onderneming richt zich tot professionele aannemers in de appartementen en woningbouw. Daarnaast kunnen alle particulieren beroep doen op de diensten van de Bouwgroep, zowel voor de nieuwbouw als voor de renovatie van hun woning.

Producten

De onderneming biedt een zeer uitgebreide waaier producten en diensten binnen de bouwsector aan. Zo kan het cliënteel bij de Bouwgroep terecht voor diverse ruwbouwmaterialen, bouwgereedschappen, klinkers, laminaat, vloer- en wandtegels.

Nauwe samenwerking

Het zusterbedrijf Den Dam te Beerse verwerkt naast vloer- en wandtegels ook alle soorten natuursteen en produceert bovendien megamix-mortel in silo’s. Door de nauwe samenwerking met deze firma kan de klant ook genieten van de levering en de plaatsing van deze producten.

Dienstverlening

De Bouwgroep wil voor de professionele vakman, het bouwbedrijf en de particulier, HET aanspreekpunt zijn in de realisatie van hun bouwplannen. De leuze ‘Klant is Koning’ wordt bij hen hoog in het vaandel gedragen. Daarom kan iedereen rekenen op een snelle service, correcte prijzen en degelijke informatie.